Начало Актуални новини Провеждане на финална Конференция
Провеждане на финална Конференция Печат Е-мейл
Петък, 26 Юни 2009 14:49

Уважаеми участници, предвидената за края на юни финална конференция по проект "НПО в малките общини - силни партньори на местните администрации", ще се проведе на 11 или 12 юли 2009 г.

В тази връзка молим всеки от Вас (ръководителите на НПО-тата) да ни изпрати на електорнната поща ( Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ) презентация на своята организация, която ще трябва да представи на конференцията в рамките на до 10 мин. Фокусът на представянията да е върху взаимоотношенията Ви с общината, на територията на която е регистрирана НПО. Как си партнирате? Какви проекти сте направили заедно? Кои са силните и слаби страни на сътрудничеството ви?

Ще сме благодарни ако изпратите презентациите си до 07 юли 2009г. вкл.

Проектът "НПО в малките общини - силни партньори на местните администрации", се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Навигация

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tolerant/www/npo/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Банер